Sorsakeittiö kuhisee jo muuttopuuhien valmistelussa, mutta ehtii tässä ohessa hieman bloggaamaankin.
Toisilla alkaa tulla jo pekoni ulos korvista, mutta täällä vielä porskutetaan. Sorsakeittiön viikon kolmas pekonipastaresepti on lainattu pastanjauhajien syksyisestä reseptikisasta.
Tomaattinen kana-pekonipasta
170 g pekonia
1 kpl punasipulia
400 g marinoituja broilerinsuikaleita
0,25 tl mustapippuria
2,5 dl Crème Bonjour Cuisine Tomaatti & Välimeren yrttiä
300 g pastaaPaloittele pekoni ja hienonna sipuli. Paista pekonipalat, sipulikuutiot ja broilerinsuikaleet paistokasarissa kypsäksi. Mausta pippurilla. Sulata joukkoon Crème Bonjour Cuisine ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kastike keitetyn pastan kanssa ja tarjoa heti.
Minähän tein tämänkin kastikkeen pennelle, vaikka pastiksilla näytti olevan jonkin sortin tagliatellea pekonin kyytipoikana. Pennehän sopii mihin vain.
Jaahas, että tällainen sorsafarmilainen sinä oletkin;)
Tähän voisin samalla kommentoida noista pakastusrasioista…itse pesen nykyään lähes kaikki lihaboxit, margariini- ja tuorejuustorasiat jne… juuri pakastamista varten. Niitä sitten lahjoittelen täysinä tuttavilleni, jotka eivät viihdy itseni tapaan keittiössä;)
Ihan hyvä idea tuokin. Ehdin kuitenkin jo hankkia niitä rasioita. Ne nyt ovat ainakin sikäli turvallisia, ettei tarvi pelätä kannen aukeamista esimerkiksi repussa.
Totta…olisi tosi “mukava” ylläri, kun lihasopat löytyisi kaiken muun tarpeellisen tavaran joukosta;) Mutta noin muuten pakastamiseen kyllä käy kierrätysrasiatkin.
Rosmariini kun tuntuu viihtyvän näilläkin sivuilla, niin marisenpa taas tiedoksi, että en onnistu jättämään kommenttia teille…miten ihmeessä se tapahtuu, neuvos nyt yhtä blondia!
Leikinpäs hetken vararosmariinia. Voit joko luoda bloggeriin tunnukset ja sitten kommentin kirjottamisen yhteydessä kirjotat käyttäjätunnuksesi ja salansanan. Helpompaa on ehkä valita sieltä choose and identity -kohdasta “other” ja sitten voi vaan pistää nimen ja urlin.