Pääsiäinen oli ja meni, mutta pistänpäs nyt vielä pääsiäispashan ohjeen, kun sain kuvat ulos kamerasta. Lisäksi tämä oli niin hyvää, että sitä kannattaa kokeilla, vaikkei pääsiäinen olisikaan. Resepti löytyi ruokala.tv:stä.
Pasha
200 g voita
2 dl sokeria
250 g maitorahkaa
1 munankeltuainen
1-2 tl vaniljasokeria
1 sitruunan mehu
2 rkl mantelirouhetta
2 rkl rusinoita
2 dl kuohukermaa
koristeluun hedelmiäKaada rahkasta liiat nesteet pois. Hienonna rusinoita hieman terävällä veitsellä. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää rahka, keltuainen, vaahdotettu kerma, vaniljasokeri, sitruunan mehu, mantelirouhe ja rusinat. Kaada seos valumaan ohuella harsokankaalla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Kumoa pasha tarjolle seuraavana päivänä ja koristele se hedelmillä ja kermavaahdolla.