Kiireisen viikonlopun arkistopostaus.
Broileria riisi-vihannespedillä
3-4 marinoituja broilerin koipi-reisiä
3-5 annosta pitkäjyväistä riisiä
1 sipuli
1 paprika
5 dl vettä
lihaliemikuutio1. Lämmitä vesi ja lihaliemikuutio.
2. Aseta vuoan pohjalle riisi ja sen päälle hienonnettu paprika ja sipuli
3. Asettele broilerit päälle.
4. Kaada vettä niin että riisit peittyvät reilusti
5. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 1-1½ tuntia. Tarkista välillä veden määrä.
Tämä oli pienenä suosikkiruokani. Broilerit nyt ovat aina maukkaita, mutta näin tehtynä myös riiseistä tulee herkullisia. Kannattaa valita sellainen broileripaketti, jossa on reilusti marinadia. Kerrankin tehdasmarinadeilla pääsee pitkälle.