Pastanjauhajien koekeittiö raportoi (Bronxin possunfilepihvit)

marinadi.jpg

Päivän indeksi: 84.

Tältä päivältä minulla ei ole ravintoarvoja. Olin nimittäin koko päivän menossa ja söin lähinnä ulkona. Sikäli syömiset varmaankin meni suunnilleen oikealla tavalla, sillä päivän indeksi jatkaa laskuaan ja tänään punnitsin jälleen tämän urakan pienimmän lukeman. Voi olla, että en ole aivan aiotussa laihdutustahdissa, mutta eipä tässä liene huolestumisen aihetta niin kauan kun suunta on oikea.

liemi.jpg

Joitakin bloggaamattomia arkistoruokia täältä vielä löytyy. Tämä laihdutuskuuri tuntuu hieman hidastavan kokkailutahtia, joten on ihan hyvä, että on jotain blogattavaakin noiden tylsien ravintoarvolukujen ohella.

Pari viikkoa sitten kokkailin vaihteeksi Pastanjauhajien suosikkikokkivieraan ohjeen avulla porsaanfileestä maittavia pihvejä. Lurautin sinänsä suosimaani balsamicoa tähän ehkä hieman liikaa, mutta muuten tämäkin Bronxin sapuska oli oivallisen makuista. Tässä alkaa muuten vähitellen oppia kyseisen herran suosikkiraaka-aineet. Tässä resepti alkuperäisessä muodossaan.

annos1.jpg

Possunfilepihvit ja inkiväärikastiketta

21:46 – nymmuuten tuli aika jees ruokaa
21:47 – citymarketissa oli näppärä kokonainen possun ulkofile tarjouksessa
21:47 – jotain jauhelihan hintaista
23:06 – leikkasin pikku pihveiksi
23:08 – putsasin rasvan pois, leikkelin noiseteiksi
23:09 – hiukkasen öljyä, balsamicoa, pippuria
23:09 – annetaan hautua
23:09 – taputtelin vähän rystysillä
23:09 – paistetaan voin ja öljyn seoksessa
23:09 – paiston lomassa rouhitaan pippuria pintaan
23:10 – ja vähän grillimaustetta
23:10 – eipä mene kauan kun on kypsää ja sopivan väristä
23:11 – kun on paistettu, huuhdellaan pannu kermalla
23:11 – ja keitellään vähän kasaan
23:11 – -> soosi
23:11 – pistin tuoretta inkivääriä ja curryä
23:12 – perunat kaveriksi
23:12 – ja Laitilan Kukko Pils

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *